PC Tesztelők 871

Ezt a blogot a PC játékok tesztelésére hoztuk létre lesznek értékelések és kommentek na meg vicces képek és videók. Még kevesen vagyunk de igyekszünk gyarapodni. Enjoy it. XD

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Friss topikok

  • Lord Thomas: hú bazzeg sikerült nem hittem volna XD (2008.05.25. 20:05) Az első videó
  • Lord Thomas: hmm érdekes (2008.05.24. 19:10) új tag
  • Lord Thomas: jujj xd valaki látta azt a gálvölgyit hogy a zoltán szétveri emesét a végén meg azt halljuk: "Kösz... (2008.05.24. 18:06) ajánlások

Fifa 08 értékelés

2008.05.26. 23:46 :: »Cняιs²«

Bevezetés:     Hello! Én lennék a PC tesztelők új tagja:   >€HRł$

Ugyan úgy tesztelni fogok játékokat képeket fogok feltenni és kommenteket is fogok írni.

Én most a Fifa 08-al kezdek

A játék:

 

Fejlesztő:EA  sports

Sorozat: Fifa

Megjelenés:2007 szeptember

Stílus: Sport

Platform: PS2 , PS3, WII, X box 360 , PC, PSP, DS,

 

Az EA aztán a tavalyi epizóddal nagyot robbantott, - melyet felül kell múlnia a  FIFA 08-cal. A legújabb rész mindenképp sok újítást hoz majd magával, hiszen immár talán nem kell teljes egészében a grafikára figyelni- azt már megtették tavaly. Mit várhatunk tehát idén?  Számtalan új animációt, átdolgozott fizikát és labdajátékot. A játékmenet teljes egészében kibővül, a fő cél 100-200 óra ismétlődés nélküli folyamatos játék elérése lesz. Aki esetleg kevesellné ezen új lehetőségeket, annak lesz például egy olyan új játékmód, melyben a megszokottól eltérően egy játékosra összpontosul a figyelem. Igen, a "Be a Pro" játékmód(vagyis a légy profi játékmód) lényege pont az, hogy a 11 fős csapat egyetlen egy tagját irányíthatjuk, hogy aztán tíz társunkkal győzelemre vezessük a válogatottat/klubbot. DE: ajnos a kommentár továbbra is rengeteg ismétlődő szövegből fog állni,!

A legújabb fejlesztések:

  • Kézi vezérlők  Új kézi vezérlők segítségével döntheted el, mit teszel a pályán. Ha akarsz, passzolsz vagy éppen keresztlabdát adsz. Irányítsd a kapust, hogy egy az egy elleni küzdelemben védhesd ki a csatárok lövéseit! A jobb irányítókarral gyorsan kiválaszthatod, hogy pontosan melyik játékossal akarsz védekezni.
  • Légy profi! Kooperációs idény  Játszd el egy profi focista szerepét, hozd létre saját játékosodat és próbáld ki magad egy pozícióban egy teljes idényig! Fejleszd képességeidet és fejlődj profi játékossá. Játssz együtt akár három barátoddal is, de egyedi kihívásokkal találkozva versenghettek is egymással. A teljesítményeteket pontos statisztikák jelzik, így egyértelmű lesz, ki is az igazi profi.
  • Testre szabott formációk .  Dolgozd ki saját stratégiádat a tökéletes formáció és taktika létre hozására! Design Állíts minden játékost a formáción belüli pontos helyére, majd, hogy letörd az ellenfél ellenállását „adj” hozzá speciális támadó és védekező manővereket.
  • Manager Mód fejlesztések  Új szolgáltatás, hogy a szezon kezdete előtt barátságos mérkőzéseken próbálhatod ki csapatodat, de friss edzésmódszerekkel is fejlesztheted klubodat, hogy megfelelhess a vezetőség elvárásainak, amelyek minden sikereddel és kudarcoddal változhatnak.
  •  Teljes eredetiség  30 liga, 30 igazi stadion,és ami nekem a legjobban tetszik: a hangok. Minden (nemzeti) mérkőzés előtt elhangzik az igazi Himnusz persze nem teljes egészébe (de annyi is elég…)

Grafika: 10/10

Hangok: 10/10

Játékélmény: 10/8

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés

A bejegyzés trackback címe:

https://pctesztelok871.blog.hu/api/trackback/id/tr66489489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása